Over mij

De reden dat ik SuusVitaal ben gestart, is omdat ik graag mijn kennis en ervaring met jou wil delen en zo jou kan laten ervaren wat een goede leefstijl voor je kan betekenen. 

Ik ben opgeleid als post HBO leefstijl- en vitaliteitscoach aan de Markacademy en tevens opgeleid als gewichtsconsulent. Daarnaast heb ik vele jaren gewerkt in gezondheidscentra waar ik mensen coachte met uiteenlopende gezondheidsklachten en ben ik mezelf altijd blijven ontwikkelen. Zelf ben ik ook ervaringsdeskundige. In 2000 heb ik een heftige burn-out meegemaakt waardoor ik uitgedaagd werd om vanuit mijn eigen beperkte energie weer een zo gezond, vitaal en gelukkig mogelijk leven op te bouwen.

De beperkte energie zorgde ervoor dat ik keuzes ging maken vanuit mijn hart. Ik ging steeds meer luisteren naar mijn gevoel. Stapje voor stapje kreeg ik weer de regie in handen. Als vrouw, moeder, zus, vriendin, dochter, vrijwilliger, mantelzorger, ondernemer en ga zo maar door heb ik net zoals jij te maken met de dagelijkse dynamiek. Hoe super fijn is het dan als je lichaam doet wat je nodig hebt en dat je energiek en gezond bent zodat jij kunt doen wat je graag wilt. 

Ik ben overtuigd van de kracht van een gezonde leefstijl voor een energieker en gelukkiger leven. Graag zou ik jou willen inspireren en motiveren om zo je mooiste leven te kunnen leven met jouw unieke eigenschappen en talenten. Meld je nu aan