Over mij

De reden dat ik SuusVitaal ben gestart, is omdat ik jou graag wil laten ervaren wat een goede leefstijl voor je kan betekenen. 

Ik ben opgeleid als post HBO leefstijl- en vitaliteitscoach aan de Markacademy en tevens opgeleid als gewichtsconsulent. Daarnaast heb ik vele jaren gewerkt in gezondheidscentra waar ik mensen coachte met uiteenlopende gezondheidsklachten en ben ik mezelf altijd blijven ontwikkelen. Ook ben ik ervaringsdeskundige, in 2000 heb ik een burn-out meegemaakt waardoor ik uitgedaagd werd om vanuit mijn eigen beperkte energie weer een zo gezond, vitaal en gelukkig mogelijk leven op te bouwen.

De beperkte energie zorgde ervoor dat ik keuzes ging maken vanuit mijn hart. Ik ging steeds meer luisteren naar mijn gevoel. Stapje voor stapje kreeg ik weer de regie in handen. 

We vervullen allemaal verschillende rollen in ons leven en iedereen krijgt te maken met de dagelijkse dynamiek. Hoe super fijn is het dan als je lichaam doet wat je nodig hebt en dat je energiek en gezond bent zodat je kunt doen wat je graag wilt. 

Ik ben overtuigd van de kracht van een gezonde leefstijl, waardoor je meer balans gaat ervaren, meer energie en  een gelukkiger leven. Graag zou ik samen met jou willen onderzoeken welke veranderingen bij jou dit gevoel gaan opleveren. Door kennis, inspiratie en motivatie kom je in je eigen kracht te staan om zo je mooiste leven te kunnen leven met jouw unieke eigenschappen en talenten. Meld je nu aan