Werkwijze coachingstraject

Ik ga uit van de kracht van positieve gezondheid, waarbij je het vermogen aanspreekt om de eigen regie te voeren over je fysieke, emotionele en sociale uitdagingen. We kijken naar de samenhang tussen lichaam, geest, emoties, relaties en zingeving. Dit doen we zodanig dat daarna jouw doelen vertaald worden en je direct concrete stappen kunt zetten. 

Het aantal sessies is afhankelijk van de vraagstelling. Gemiddeld zijn zo’n vijf tot zeven sessies nodig om je doelen te behalen, oude levenspatronen los te laten en je nieuwe eigen te maken. Soms zijn een paar sessies voldoende om net dat duwtje in de juiste richting te krijgen. In overleg stellen we het aantal sessies vast. 


Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek bespreken we je veranderwens en verwachtingen en kijken we of er een klik is. Ik zal verder mijn werkwijze toelichten en bespreken welk traject bij jou past. Dit gesprek duurt dertig minuten en is kosteloos en geheel vrijblijvend. 

Verschillende mogelijkheden

Na het kennismakingsgesprek volgt een intake. Voordat het intakegesprek plaatsvindt vul je thuis de vitaliteitscheck in zodat we die tijdens het gesprek kunnen bespreken. Zo krijg je inzicht in jouw disbalans en vervolgens kijken we naar waar je aandacht aan wilt besteden. Vanuit hier maken we een plan van aanpak. Contact
Fysieke veranderwens

Heb je een  veranderwens op het fysieke vlak? Dan kun je ervoor kiezen om een leefstijl- en voedingsanalyse uit te laten voeren.  In dit traject gaan we in op verschillende onderdelen: voeding, beweging, ontspanning en slaap. Ook ligt het accent op metingen zoals gewicht, BMI, spiermassa percentage, vetpercentage, visceraal vetniveau etc. Aan de hand van deze uitkomst stellen we een plan van aanpak op. Eenmaal aan de slag met je nieuwe leefstijl is je welbevinden natuurlijk de beste graadmeter. Daarnaast is het misschien prettig om de metingen te herhalen. Ik heb dan de mogelijkheid voor een strippenkaart die je het recht geeft op 5 metingen inclusief een kort overleg.