Wat doe ik?

Ik breng je in 'beweging' met als doel het duurzaam veranderen van je gedrag. Samen werken we aan het vinden van jouw pad. Door waar te nemen, te voelen en te ervaren waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Zo werk je aan jouw bewustwording van een gezonde leefstijl waarin jij weer de regie krijgt. Dat kan zowel in de priv├ę- als in de werksfeer zijn. Vanuit een integrale werkwijze met behulp van vijf dimensies werken we aan jouw gezondheid. Daardoor kom jij in je kracht op een manier die bij jou past!

Gezondheidswinst

Iedereen weet dat leefstijl belangrijk is om gezond te zijn en te blijven, maar dat een gezonde leefstijl ingezet wordt als behandeling van ziekten is minder bekend. Moderne ziekten zijn vaak leefstijl gerelateerd, zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten, vormen van kanker, psychiatrische aandoeningen, maag-darm-leverziekten, nierziekten en dementie. Ook nu tijdens de coronacrisis valt het op dat het merendeel van de coronapati├źnten kampt met overgewicht. Het is niet makkelijk om dit te veranderen maar als we naar alle factoren kijken die van invloed zijn en aan de juiste 'knoppen' draaien is het mogelijk om je doel te bereiken. Hoe veranderen we onze leefstijl nu zo dat de kans op ziekten afneemt?

Het CooLprogramma GLI (gecombineerde leefstijl interventie) is een landelijk programma en is beoordeeld door een commissie van het RIVM die als doel heeft  gezondheidsbevordering en preventie voor volwassenen en ouderen.https://interventies.loketgezo...

Kijk gauw verder